tab-optiek-de-schepper-contactlenzen-1

Contactlenzen die bij u passen

Bij Optiek de Schepper in Berkel en Rodenrijs zoeken we de contactlenzen die het best matchen met uw ogen. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar het gebeurt nog te vaak dat lenzen worden aangemeten op basis van de leverancier met wie samengewerkt wordt. Daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn, want we kunnen gewoon alle contactlenzen leveren en indien noodzakelijk zeer nauwkeurig voor u op maat maken.

Eerst gaan we kijken welke correctie uw ogen nodig hebben en vervolgens of het dragen van contactlenzen voor uw ogen wel een mogelijkheid is. Daarna zullen we op basis van uw levensstijl en wensen de mogelijkheden aan u voorleggen. En om ervoor te zorgen dat u kunt blijven genieten van uw lenzen, zullen we u regelmatig vragen om langs te komen en uw ogen te laten controleren. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van de optimale samenwerking tussen uw ogen en uw lenzen.

Wilt u eens vrijblijvend meer informatie over het dragen van contactlenzen of bent u benieuwd of uw huidige lenzen nog het best zijn voor uw ogen? Optiek de Schepper in Berkel en Rodenrijs is u daarbij graag van dienst.

Kom langs!

OptiekDeSchepper_contactlenzen_naast


Top